Elérhetőségek

Hófehérke Divatáruház
9700 Szombathely,
Fő tér 30.
+36-94/328-757
E-mail küldése

Forgalmazott márkák

GEOX

Az ötlet és az első szabadalom - Egy a Nevadai Reno-ban (USA) tett üzleti utazás alatt, mely célja a család borának népszerűsítése volt, Mario Moretti Polegato elhatározta, hogy tesz egy sétát. Mivel meglehetősen bosszantotta gumitalpú cipőjének túlmelegedése, ösztönösen egy késsel lyukat fúrt mindkét cipőtalpba. Íly módon egy egyszerű megoldást talált arra, hogy a fölösleges meleg elhagyhassa a cipőjét. Ezt követően Moretti Polegato családjának cipő kisvállalkozásban továbbfejleszti ötletét, melynek eredménye egy új technológia a cipőtalpak létrehozására. Azonnal szabadalmaztatja, és és megalkotja az első "cipőt, mely lélegzik".
1990 - Az innováció folytatódik: megszületik a ruha, mely lélegzik
A cég gyorsan növekszik, és a folyamatos befektetések a kutatás területén új technológiák és termékek felfedezését jelentik. A vállalatcsoport laboratóriuma folyamatosan tanulmányozza az emberi test hőleadását, melynek eredményeként szabadalmaztat egy ötletet a kellemes hőérzetet biztosító ruházatról, tehát megszületik a "Geox ruházat".
Nem sokkal később a Geox belép az olasz piacra egy sor szabadalmaztatott ruhával. A következő lépés a nemzetközi piac meghódítása. Hazánkban először a cipők váltak ismertté és elismertté. Nemrég pedig a Geox ruhák is megérkeztek Magyarországra - s mint a minőségi termékek elkötelezett forgalmazója - a Hófehérkébe is!

Geox galéria


« Vissza az előző oldalra!
Hófehérke Divatáruház - Magyar